Ali Tezel Gözaltına Alındı (Ali Tezel Kimdir , Neden Gözaltına Alındı?)

Son dakika haberi: Ünlü Gazeteci Ali Tezel gözaltına alındı. Peki Ali Tezel kimdir? Nerelidir? Neden gözaltına alındı? İşte detaylar.

Ali Tezel Gözaltına Alındı (Ali Tezel Kimdir , Neden Gözaltına Alındı?)

Son dakika: Ali Tezel gözaltına alındı.

Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı, Gazeteci ve Yazar Ali Tezel gözaltına alındığını söyledi. İşte o paylaşım:

"Gözaltına alınıyorum sebebini bilmiyorum"

FETÖ 'DEN GÖZALTINDA

Mynet 'te yer alan haberde Tezel 'in FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığına yer verildi. 

ALİ TEZEL KİMDİR?

10.09.1966 tarihinde Ödemiş’te doğan Ali Tezel,  İlkokulu Ödemiş’te tamamladıktan sonra ortaokulu devlet parasız yatılı olarak İzmir Buca Lisesi Ortaokulunda ve Lise’yi de yine devlet parasız yatılı olarak Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde 1985 yılında tamamladı.

Aynı yıl Nevşehir’de sağlık memuru olarak göreve başlayan Tezel, 1987-1989 yıllarında Ankara Numune Hastanesi Hızır Acil Servisinde geceleri çalışıp, gündüzleri de Hacettepe Üniversitesi Anestezi Teknikerliği bölümüne devam etti.

1989 yılında İzmir Alsancak Devlet Hastanesi acil servisinde geceleri çalışırken, gündüzleri de Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi idari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler Bölümüne başlamış ve 1993 yılında, 4 yılda tamamlamıştır.