Ali Babacan'ın İki Videosu Youtube'da Kısa Sürede 2 Milyon İzlenmeyi Geçti

DEVA Partisi'nin kuruluş sürecini anlatan 140 Journos belgeseli ve gazeteci Cüneyt Özdemir'in Ali Babacan röportajı Youtube'da günlerdir en çok izlenenler arasında bulunuyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, " Anlaşılan çok seslilik hepimize iyi geldi Göz kırpan surat Emeği geçen ve izleyen herkese çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Ali Babacan'ın İki Videosu Youtube'da Kısa Sürede 2 Milyon İzlenmeyi Geçti

Ali Babacan'ın liderliğinde kurulan Deva Partisi'nin kuruluş sürecini anlatan 140 Journos tarafından hazırlanan 'Sakın Kader Deme' isimli belgesel ve Gazeteci Cüneyt Özdemir'in youtube kanalındaki Ali Babacan Röportajı kısa sürede 2 milyondan fazla insan tarafından izlendi.

Sosyal medya hesabından Youtube videolarındaki izlenme verilerini paylaşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yüksek izlenme sayısının , "Çok seslilik" arzusundan kaynaklı olduğunu belirterek, "Hem @140journos ’un “sakın kader deme” belgeselinin hem de @cuneytozdemir ile yaptığımız mülakatın izlenme sayısı 2’şer milyonu geçti. Anlaşılan çok seslilik hepimize iyi geldi Göz kırpan surat Emeği geçen ve izleyen herkese çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.