Ali Babacan Tanıtım Filminin Yayınlanmasını Kabul Etmeyen Kanalların Listesini Paylaştı

2023 seçimleri için tanıtım filmi çeken Deva Partisinin tanıtım filmini 8 ulusal kanal reddetti. Babacan, bu kanalların listesini paylaştı.

Ali Babacan Tanıtım Filminin Yayınlanmasını Kabul Etmeyen Kanalların Listesini Paylaştı

Deva Partisi 2023 seçimleri için çektiği reklam filmini yayınlatmaya başladı. Ancak, Babacan’ın tanıtım filmi her kanalda gösterime girmedi. Bazı kanallar patinin reklam filmini yayınlamayı kabul etmedi. Bu kanallar arasında dikkat çekenlerden biride Acun Medya oldu.

Babacan Paylaştı

Deva Partisinin sosyal medya hesabından Ali Babacan, reklam filmini yayınlamayı reddeden kanalların listesini paylaştı. Açıklamada, “Korkmayın” diyen Babacan, şu ifadeleri kullandı; Ali Babacan: "Korkmayın. Türkiye kazanınca siz de kazanacaksınız. Yayınlayın reklam filmimizi. Ayrımcılık yapmayın. Biz yapmıyoruz, siz de yapmayın.”

“Ali Babacan: “TRT kanalları, Demirören Medya, Doğuş Medya, Turkuaz Medya, Acun Medya, Piri Medya, Mepa Medya, Beyaz Medya, Türk Medya. Yani Kanal D, Star, ATV, CNN Türk, NTV, A Haber, Kanal 7 ve TV 8 gibi kanallar paramız karşılığı tanıtım filmimizi yayınlamayı reddettiler" ifadeleri kullanıldı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /