Akşener: Sizlerin helal oylarıyla ben başbakan, Kılıçdaroğlu da cumhurbaşkanı olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli'de partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, kendisinin başbakan, Cumhurbaşkanı adayı olarak seçileceğine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inandığını ifad

Akşener: Sizlerin helal oylarıyla ben başbakan, Kılıçdaroğlu da cumhurbaşkanı olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, kendisinin başbakan, Cumhurbaşkanı adayı olarak seçileceğine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inandığını ifade etti.

Akşener, 14 Mayıs seçimlerinde halkın, hatırlarının geçtiği kişileri sandığa götürmesini isteyerek, "Bu ucube sistemden kurtulmak için 1 oy Kemal'e, 1 oy Meral'e vereceksiniz" şeklinde konuştu. Denizli mitinginde yoğun katılımı gördüğünü belirten Akşener, seçim gününün aynı zamanda Anneler Günü olduğunu hatırlatarak, "Annelere, kızlarımıza hakaret edenleri, bize 'çürük' ve 'düşük' diyenleri emekli edecek miyiz? Gençlerimize nefes aldırmayanlara, umutlarını çalanlara ve bu harabe düzene son verecek miyiz?" diye sordu.

Seçim sürecinde ortaya atılan iftira ve hakaretlerin üzücü olduğunu ifade eden Akşener, siyasetin böyle bir seviyesizlikle yapılamayacağını vurguladı. Öğretmen atamaları, tarım ve hayvancılık projeleri gibi vaatlerini paylaşan Akşener, iktidar oldukları takdirde yapacaklarını anlattı.

Meral Akşener, seçim günü hakaret edenlere gereken dersi vereceklerini belirterek, "Yargının bağımsız, hukukun üstün ve demokrasinin tam uygulanabilmesi için bu sistemin değişmesi gerekiyor. 14 Mayıs akşamı sizlerin helal oylarıyla elbette ben başbakan olacağım, Sayın Kılıçdaroğlu da cumhurbaşkanı olacak. Sayın Kılıçdaroğlu'nu alkışlarla Çankaya'ya götüreceğiz. Sayın Erdoğan'ı da arkadaşlarıyla emekli edeceğiz" şeklinde konuştu.

Mitingin sonunda Akşener, partisinin Denizli milletvekili adaylarıyla birlikte halkı selamladı.