Akşener Mansur Yavaş ile Görüştü Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Hakkında Açıklama Yaptı

Meral Akşener ile görüşen Mansur Yavaş’tan Cumhurbaşkanı adayı olacak mı sorularına açıklama geldi. Yavaş'ın kararlı olduğu gözlemlendi.

Akşener Mansur Yavaş ile Görüştü Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Hakkında Açıklama Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti lideri Meral Akşener görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuşan Yavaş, "Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere laf söylemeli, işini yapmalı. Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Mansur Yavaş aday olmalı" çağrısı sonrası gündemden düşmeyen Mansur Yavaş, İyi Parti Lideri Meral Akşener ile görüştü. Yavaş ve Akşener görüşmenin ardından ortak bir açıklama yaptı.

‘’Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim’’

Adaylık hakkında kesin ifadeler kullanan Yavaş açıklamasında; "Ben bu tür şeylere yorum yapmıyorum. Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere laf söylemeli, işini yapmalı. Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum, devam edeceğim. Açıklamalar benim bilgim dışında" dedi.

Akşener'den açıklama

Mansur Yavaş'ın başarılı çalışmalar yaptığını belirten Akşener; "Mayıs başında 3 yılda ne yaptık, ne hizmet verdik adlı bir çalışma planlanmış. Beni ve arkadaşlarımı ziyaret etme adına bir ziyaret gerçekleştirdi. Arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, ziyarete icabet edeceğiz. Ayrıca Mansur başkan başarılı çalışmalarıyla, sosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini somut olarak ortaya koyuyor. Hem pandemide hem de şimdi zorda olanın yanında durarak büyük bir başarı gösteriyor" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /