Aksaray'da Can Pazarı : 17'si Öğrenci 21 Yaralı

Aksaray'da atletizm yarışmasından dönen ortaöğretim öğrencilerini taşıyan servis minibüsü ile başka bir minibüs çarpıştı, kazada 17'si öğrenci 21 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Aksaray'da Can Pazarı : 17'si Öğrenci 21 Yaralı

Aksaray'da atletizm yarışmasından dönen lise öğrencilerini taşıdığı belirtilen servis minibüsü ile bir başka minibüs çarpıştı. Kaza, Aksaray Ankara Karayolu 56. kilometresinde yaşandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Suriye uyruklu Abdullah Ali Harzem idaresindeki minibüs, İstanbul'daki atletizm yarışmasından Gaziantep'e dönen liseli öğrencileri taşıyan 63 yaşındaki Tuncer Ç'nin idaresindeki minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle şarampole devrilen minibüslerin sürücüleri ile araçlardaki 17 öğrenci, bir öğretmen ve diğer minibüsteki 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirilen ilk müdahelenin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilldi.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kamudan haberler, yerel haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA