Akbank’tan 3 Ay Ödemesiz 100 Bin TL Kredi Fırsatı!

Akbank, nakit ihtiyacı olanlara 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. 3 ay geri ödemesiz seçeneği ve kolay başvuru imkanıyla hızlı çözüm sağlıyor.

Akbank’tan 3 Ay Ödemesiz 100 Bin TL Kredi Fırsatı!

Akbank, nakit ihtiyacı karşısında vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Banka, müşterilerine 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunarken, geri ödemelerin 3 ay sonra başlayacağını duyurdu. İşte Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları:

Kredi Başvurusu Kolaylığı

Akbank, müşterilerine kredi kullanımında kolaylık sağlıyor. Akbank Mobil uygulaması, Akbank.com, Akbank Telefon Şubesi ve internet üzerinden belgesiz ve imzasız direkt kredi başvurusu yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, Akbank müşterisi olmayan kişiler de gerekli bilgilerle kredimakbankta.com üzerinden başvuru yapabiliyor. Kredi hesaplama işlemi de online olarak gerçekleştirilebiliyor.

Kampanya Koşulları

Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları, kredi vadesi, kredi tutarı, müşterinin risk skoru gibi faktörlere göre değişiklik gösterebiliyor. Müşteriler, Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi, internet ve şubeler aracılığıyla detaylı bilgilere ulaşabiliyorlar.

Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Akbank'ın kampanyasında yer alan ertelemeli ihtiyaç kredilerinde vade süreleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:

  • 50 bin TL ve altındaki kredi tutarları için 36 ay vade

  • 50 bin TL üzeri ve 100 bin TL altındaki kredi tutarları için 24 ay vade

  • 100 bin TL ve üzeri kredi tutarları için 12 ay vade

İlk ödeme, en fazla 92 gün ertelenebilmektedir. 92 günlük ödemesiz dönem sonunda, erteleme faizinin tamamı tahsil edilir ve normal taksit ödemeleri bir sonraki ay başlar.

Diğer Detaylar

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5'i kadar ve üzerine yüzde 10 oranında Banka ve Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) tahsil edilmektedir. Banka, başvuruları reddetme, ek bilgi ve belge talep etme, kredi koşullarında değişiklik yapma, kampanyayı durdurma gibi hakları saklı tutmaktadır.

Başvuru Sonuçları ve Faiz Oranı

Başvuru sonuçları, T.C. kimlik numarası ve güncel cep telefonu bilgilerinin girildiği kredimakbankta.com üzerinden SMS ile gönderilmektedir. Akbank müşteri olmayan kişilerin kredi kullanım işlemi ise şubede tamamlanmaktadır. Faiz oranları ve diğer detaylar için Akbank Mobil Müşteri İletişim Merkezi, Akbank şubeleri ve Akbank İnternet sitesi ziyaret edilebilir.