Akbank, Bunları Yapanlara iPhone 13 Veriyor!

Akbank tarafından müşterileri için özel bir şekilde hazırlanan kampanyada, 30 kişiye çekiliş ile iPhone 13 ödül verilecek. 25 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek bu kampanyadan, Akbank müşterileri yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında çekiliş hakları, Akbank mobil uygulamasında yer alan 'kampanyalar' bölümünde bulunan ‘hemen katıl' butonuna tıklanarak giriş yapılabiliyor. Dolayısıyla yapılması gerekli olan tek şey, 25 Eylül 2022 tarihine kadar Akbank mobil uygulamasına erişim sağlamak ve i

Akbank, Bunları Yapanlara iPhone 13 Veriyor!

Akbank 30 Adet iPhone 13 Çekiliş Kampanyası Detayları Neler?


25 Eylül 2022 tarihini takip eden süreç içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş ile, çekilişe katılım sağlamaya hak kazananlar arasında 30 müşteri, iPhone 13 Midnihht 128 GB cep telefonu kazanacak. Kampanya 25 Eylül 2022 tarihine kadar saat 23.59'a kadar devam edecek. Şimdiye kadar Akbank mobil uygulaması vasıtası ile katılım sağlayan Akbank müşterileri, çekilişe katılım sağlayabiliyor. Kampanyanın çekilişi ise noter huzurunda 5 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Katılımcılar, 7 Ekim 2022 tarihinde Takvim gazetesinde yayınlanacak. Diğer taraftan resmi web sitesi aracılığı ile kazanan asıl adayların ilanı yapılacak. Ödül kazanan adayların 22 kim 2022 tarihine kadar ilanda belirtilmiş iletişim yöntemlerinin kullanılması ile iletişim kurmaları gerekir. Bu tarihe kadar kazanan adalar arasında iletişim kurulmaması durumunda ödül teslim edilemiyor. Bu nedenle çekilişe katılım sağlayan vatandaşlarının kesinlikle kazananların ilanı sonrasında iletişim kurmaları gerekiyor.

Akbank 30 Adet iPhone 13 Midnight 128 GB Çekilişine Kimler Katılabilir?


Çekilişe katılım hakkı sadece 25 Eylül 2022 tarihine kadar Akbank mobil uygulaması üzerinde yer alım 'kampanyalar' kategorisinde yer alan 'iPhone çekilişi' kampanyası yer alan herkes katılım sağlayabilir. 

Bankanın müşterisi olanların kullanabilecekleri mobil uygulama, eğer ki Akbank müşterisi olunmaması durumunda 25 Eylül tarihine kadar bankanın müşterisi olunması gerekir. Akbank mobil uygulamasını kullanmak suretiyle birkaç dakika içerisinde Akbank müşterisi olabilir ve Akbank mobil kullanmak suretiyle kampanyadan çekiliş hakkı elde edebilirsiniz. Dolayısıyla şu anda Akbank müşterisi oran kişilerle, 25 Eylül tarihine kadar Akbank müşterisi olup Akbank mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayacak her müşteri çekiliş hakkını kazanabiliyor.