Akaryakıt Tankeri Faciası: 4 Çocuk Annesi, Kazada Hayatını Kaybetti!

Sabah saatlerinde Ayazpaşa Mahallesi Depo Sokak'ta yaşanan elim olayda, 4 çocuk annesi ve Çerkezköy'de bir fabrikada çalışan Jale Yörük, yolun karşısına geçmeye çalışırken 59 LP 108 plakalı akaryakıt tankeri tarafından çarpıldı. Bu trajik olay sonrasında bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ne yazık ki, Jale Yörük'ün hayatını kaybettiği tespit edildi ve cenazesi Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Akaryakıt Tankeri Faciası: 4 Çocuk Annesi, Kazada Hayatını Kaybetti!

Kaza Anı Detayları

Yörük, sabahın erken saatlerinde Ayazpaşa Mahallesi Depo Sokak'ta bulunan bir fabrikada çalıştıktan sonra, yolun karşısına geçmeye çalışıyordu. Ancak G.K. tarafından kullanılan akaryakıt tankeri, bu geçiş sırasında Yörük'e çarptı. İhbar üzerine, olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Maalesef, yapılan incelemede Yörük'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın Ardından Alınan Tedbirler

Yaşanan trajedinin ardından, olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli sürücüyü gözaltına alarak soruşturma başlattı. Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Jale Yörük'ün cenazesi ise otopsi için incelenmek üzere teslim edildi. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki bu üzücü kaza, trafik güvenliği ve dikkat konusunda bir kez daha dikkat çekiyor. Yaya geçitlerinin kullanımı ve sürücülerin dikkatli olması, benzer acı olayların yaşanmasını önlemek adına oldukça önemli.

İnsan hayatının her koşulda öncelikli olduğu bu tür durumlarda, toplum olarak daha dikkatli olmak ve trafik kurallarına uygun davranmak büyük önem taşıyor. Umarız benzer acı olayları önlemek adına daha fazla bilinçlenir ve daha güvenli bir trafik ortamı oluşturabiliriz