AK Parti'nin Lider Adayı Doğan, Samsun'da Coşkuyla Selamlandı!

Halit Doğan, 31 Mart 2024 seçimleri için AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak atanmasının ardından kentte büyük bir coşkuyla karşılandı. İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda teşkilat mensuplarıyla buluşan Doğan, aldığı büyük sorumluluğu vurgulayarak, "Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz, fitne ve fesada izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin Lider Adayı Doğan, Samsun'da Coşkuyla Selamlandı!

Samsun'un Heyecan Dolu Atmosferi

Halit Doğan, Samsun için büyük bir heyecan duyduklarını dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin ortak kararıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildik. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize inanıyoruz. Geçmişte ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüttüm ve insanlara tarafsızlıkla hizmet etmeye çalıştım. Şimdi ise bu yeni görevle birlikte daha büyük bir sorumluluk üstleniyoruz. Hedefimiz Samsun'da rekor bir oy almak ve enerjimizle gençlerimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Samsun'un Geleceği İçin Kararlılıkla İlerliyoruz

Sayın Cumhurbaşkanının yüklediği sorumluluğun bilincinde olduklarını vurgulayan Halit Doğan, "Göreve gelmemiz sadece Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olmakla sınırlı değil, aynı zamanda Samsun'da en yüksek oyu almak için çalışmakla da ilgili. Bu süreci en iyi şekilde tamamlayıp Samsun için en iyisini yapmak istiyoruz. Gençlerimizin desteği ve büyüklerimizin tecrübesiyle bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.