Osman Miroğlu: Joe Biden Kürt.
25. ve 26.Dönem AK Parti Mardin Milletvekili Beyaz küçük kareAK Parti MKYK Üyesi - Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu, Twitter adresi üzerinden bir açıklamada bulundu. Bir arkadaşındna duyduğunu aktaran Miroğlu, ABD'nin dün göreve başlayan Başkanı Joe Biden'in Kürt olduğunu söyledi.
"Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi,ciddi olduğuna inanmak zor olsa da, amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil, birileri diyormuş ki,Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş!Erivan’dan ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş!"
Gerçekleri söyleyelim ben de ardahanlı abraham lincoln
Obama ya da Gaziantep baraklı diyen vardı :)
Vandan Buruki aşiretine mensup amcaoğlu joe bıden’e selam olsun türkiye için hayırlı olursa şayet onu vanda misafir etmek isteriz...:)
Milletin aklı ile dalga geçiyorlar adamın sıfatı ingiliz kökenli amerikalı birine benziyor kürtlerle bir alakası yok
Miroğlu gibi kafalardan,
anca böyle yorum çıkar
Dedesinin desenin dedesini kürt sayarsak neneleri falanda abd liyse oda abd lidir bir damari kürt olsa ne yazar