AK Parti'li Çelik'ten Önemli Açıklama: Aday Belirleme Süreci Hız Kesmeden Devam Ediyor!

AK Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olan Ömer Çelik, aday belirleme sürecine ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Çelik'in yaptığı açıklamalara göre, aday tespit çalışmaları hızla devam ediyor. Ömer Çelik, günümüze kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon illeriyle birlikte toplamda 4 ilde istişarelerin tamamlanacağını belirtti.

AK Parti'li Çelik'ten Önemli Açıklama: Aday Belirleme Süreci Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yerel Seçimlere İlişkin Toplantı Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde bazı AK Parti il yöneticileriyle bir araya gelerek yerel seçimlerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partinin genel merkezinde yoğun bir şekilde çalıştığı ve yerel seçimlere hazırlık adına teşkilatların davet edilerek istişarelerin devam ettiği vurgulandı.


Erdoğan'ın Öncelikli Dış Politika Gündemi: Gazze

Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dış politika açısından öncelikli gündeminin Gazze olduğunu belirtti. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze ile ilgili temaslara devam ettiğini ve uluslararası alanda bu konuda temasların sürdüğünü aktardı.


Depreme Hazırlık İstanbul'da Görüşülecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın deprem hazırlıklarıyla ilgili çalışmalarını yakından takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul'da deprem hazırlıklarıyla ilgili bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

Aday Açıklama Tarihi Esnetilebilir

Ömer Çelik, aday açıklama sürecine ilişkin verilen tarihin biraz esnetilebileceğini dile getirdi. Çelik, teşkilatların gelmesiyle birlikte adayların belirlenmesi için istişarelerin yapıldığını ve bu nedenle takvimde küçük revizyonlar yapılabileceğini ifade etti.

Cumhur İttifakı'nda Sorun Yok

AK Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Cumhur İttifakı içerisinde yaşanan olası sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin talimatıyla oluşturulan heyetlerin çalışmalarının devam ettiğini ve liderlerin son kararlarının alınmasının ardından adayların açıklanacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı'nın Üslubu Eleştirildi

Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özür Özel'in Milli Savunma Bakanı ile ilgili kullandığı ifadeleri kınadı. Çelik, CHP Genel Başkanı'nın sözlerinin son derece yakışıksız olduğunu vurgulayarak, parti içi konularda daha hassas olunması gerektiğini dile getirdi.