AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş 'tan yeni askerlik sistemi ve EYT açıklaması.
Önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Muş, yeni askerlik sistemine değindi. Basın mensuplarının bu yöndeki sorusunu cevaplayan Muş, TBMM 'nin yoğunluğuna işaret etti. u açıklamaya bakacak olursak yeni askerlik sisteminin Nisan ayının sonunda TBMM gündemine gelmesi ve Mayıs ayında yürülüğe girmesi bekleniyor.
HENÜZ TAM BİR NOKTAYA ULAŞMADI
Yeni askerlik sisteminin ne zaman yürülüğe gireceği konusuna değinen Mehmet Muş, “Askerlikle ilgili çalışmalar henüz tam bir noktaya ulaşmadı, seçimden önce gelmesi pek mümkün değil, Meclis gündemi dolu” ifadelerini kullandı.
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR
Basın mensuplarının yaşa takılanlar ile ilgili yönlendirdiği soruya AK Parti Grup Başkanvekili Muş, “EYT ile ilgili bir çalışmamız yoktur” cevabını verdi.
HAYVAN HAKLARI DÜZENLEMESİ
Mehmet Muş, hayvan hakları ile ilgili düzenlemelerin seçim öncesi yetişip yetişmeyeceği sorusuna karşılık da “Sıkışık bir gündemimiz söz konusu” dedi.
3600 EK GÖSTERGE
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ’ın önceki gün yaptığı basın toplantısındakli 3600 ek gösterge açıklamasına değindi ve “Söz verdiğimiz her konunun arkasındayız. Meclis takvimine uygun olması halinde tüm sözlerimizin yerine getirilmesi için çaba içerisindeyiz” dedi.Mehmet Muş 'un bu sözleri düzenlemenin seçimlerden önce Meclis gündemine gelebileceği yorumlarına yol açtı.
Muş ise basın toplantısında konuya ilişkin “Çalışmaların tamamlanmasını beklemek gerekir. Seçimden önce alelacele getirilmesini de etik bulmuyoruz” diye
EYT , ASKERLİK VE 3600 EK GÖSTERGE HAKKINDA YENİ AÇIKLAMALAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
Bizim var 31 martta. Oylucaz 1 nisanda göreceksiniz #EYT.
Milletin gözünün içine baka baka yalan söylemeye utanmiyorsunuz
3600 MEMURUN YARISINI BÖLDÜNÜZ ÇOK ALANA VERİN AZ ALANA VERMEYİN. EYT GÜNDEMİNİZDE OLMASIN 16 YILDIR DESTEK VERİYORUM DEMEKKİ BOŞA KÜREK ÇEKMİŞİM YAZIK BANA.
#EYT25 SONUNA KADAR MÜCADELE ALLAH VAR GAM YOK BİZİM DE SAHİBİMİZ YARADANIMIZ
Akp ye 31 martta osmanlı şamarinida bu millet vuracak
ETY YOKSA GUNDEMDE BIZDE 16 YILDIR VERDİĞİMİZ DESTEĞİ BUGUN ITIBARIYLA GERİ ÇEKİYORUZ 4 TANE OYUM VARDI EVDE HADI KOLAY GELSİN SİZLERE BİZ LER NE ÇİLER ÇEKİYORUZ HABERİNİZ VARMI YOK NASIL OLSUN BİZLERİ ANLASAYDINIZ EN AZINDAN KISMI BILE OLSA FAYDALANIRDI YAŞIM 49 2 SENE VAR ŞUAN İŞİM BİLE YOKTUR 31 MARTT BİZİM DÖNÜM NOKTAMIZ OLSUN İNŞ
Eyt ve bursa dag ilcelerinin 20 yildir bitirileneyen 10 kmlik yol .... bursada sandik ta ne olacak gorcez bklm
Eyt lilerin hayvan hakları kadar itibarı yok demekki.