AK Parti'den Yeni Askerlik ve 3600 Ek Gösterge Tarihi ve EYT Açıklaması

Yeni askerlik sistemi ile 3600 ek gösterge tarihi ve emeklilikte yaşa takılanlar hakkında son dakika açıklaması geldi.

AK Parti'den Yeni Askerlik ve 3600 Ek Gösterge Tarihi ve EYT Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş 'tan yeni askerlik sistemi ve EYT açıklaması.

Önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Muş, yeni askerlik sistemine değindi. Basın mensuplarının bu yöndeki sorusunu cevaplayan Muş, TBMM 'nin yoğunluğuna işaret etti. u açıklamaya bakacak olursak yeni askerlik sisteminin Nisan ayının sonunda TBMM gündemine gelmesi ve Mayıs ayında yürülüğe girmesi bekleniyor. 

HENÜZ TAM BİR NOKTAYA ULAŞMADI

Yeni askerlik sisteminin ne zaman yürülüğe gireceği konusuna değinen Mehmet Muş,  “Askerlikle ilgili çalışmalar henüz tam bir noktaya ulaşmadı, seçimden önce gelmesi pek mümkün değil, Meclis gündemi dolu” ifadelerini kullandı.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Basın mensuplarının yaşa takılanlar ile ilgili yönlendirdiği soruya AK Parti Grup Başkanvekili Muş, “EYT ile ilgili bir çalışmamız yoktur” cevabını verdi.

HAYVAN HAKLARI DÜZENLEMESİ

Mehmet Muş, hayvan hakları ile ilgili düzenlemelerin seçim öncesi yetişip yetişmeyeceği sorusuna karşılık da “Sıkışık bir gündemimiz söz konusu” dedi.

3600 EK GÖSTERGE

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ’ın önceki gün yaptığı basın toplantısındakli 3600 ek gösterge açıklamasına değindi ve “Söz verdiğimiz her konunun arkasındayız. Meclis takvimine uygun olması halinde tüm sözlerimizin yerine getirilmesi için çaba içerisindeyiz” dedi.Mehmet Muş 'un bu sözleri düzenlemenin seçimlerden önce Meclis gündemine gelebileceği yorumlarına yol açtı.

Muş ise basın toplantısında konuya ilişkin “Çalışmaların tamamlanmasını beklemek gerekir. Seçimden önce alelacele getirilmesini de etik bulmuyoruz” diye 

EYT , ASKERLİK VE 3600 EK GÖSTERGE HAKKINDA YENİ AÇIKLAMALAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN