AK Parti’den Kulisleri Hareketlendirecek Seçim Tarihi Açıklaması

Seçim yaklaşırken erken seçim konusu hakkında önemli bir açıklama AK Parti cephesinden geldi: “Seçim Nisan ayından sonra olacak.”

AK Parti’den Kulisleri Hareketlendirecek Seçim Tarihi Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın soruları yanıtladı. Başörtüsü için muhalefetle bir kez daha görüşmeyi düşündüklerini belirten Zengin, seçim tarihi ve gündemle ilgili önemli bir açıklamalarda bulundu.

Başörtüsü Anayasası

Düzenlemenin TBMM’de kabul edileceğini düşündüklerini belirten Zengin, başörtüsü düzenlemesi için muhalefet ile bir kez daha görüşme yapabileceklerini açıkladı.

6 Yaşındaki Çocuğa İstismar Davası

Bu konunun şu anda Türkiye’deki en önemli davalardan biri olduğunu belirten Zengin, istismarı kabul etmenin asla mümkün olmadığını, konu hakkında önümüzdeki hafta araştırma komisyonu için teklif verileceğini açıkladı.

Seçim Nisan’dan Sonra Olacak

EYT’nin Aralık ayında Meclis’e geleceğini ifade eden Özlem Zengin, görüşmelerin Ocak ayına kalabileceğini belirti. Seçim tarihi ile ilgili de konuşan Zengin, “Seçimler ne zaman yapılacak?” sorusuna “Seçim Nisan’dan sonra olacak. Mayısta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de birkaç hafta öne gelebilir” şeklinde cevap verdi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /