AK Parti'den Erken Seçim İddialarına Yanıt Geldi

AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı, muhalefet partilerince erken seçim iddialarının gündeme getirildiğini fakat Türkiye'nin gündeminin koronavirüs olduğunu söyledi.

AK Parti'den Erken Seçim İddialarına Yanıt Geldi

Gündemde kendisine yer bulamayan muhalefet milletvekillerinin erken seçim çıkışları yaparak gündemde kalmaya gayret ettiklerini söyleyen AK Parti Grup Başkanı Bostancı, "Şu anda gündem koronavirüs. Muhalefet, gündemde yer olmayınca kendilerine gündem yaratmaya çalışıyor. Her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak, seçim atmosferinin de ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Vatandaşın bu çıkışlara itibar etmeyeceğini söyleyen Naci Bostancı, uzun yıllardan bu yana siyaseti gözlediğini, muhalefetin her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak ve seçim atmosferinin ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak istediğini söyledi. Bostancı, "Uzun yıllardan beri siyaseti gözlüyorum. Muhalefet, her an seçim olacakmış gibi kendi tabanını diri tutmak ve seçim atmosferinin ülkedeki istikrarı gölgeleyeceği anlayışı üzerinden seçimi gündemde tutmak ister.Geçmişte de bu böyleydi. Bu konuyu Türkiye'deki muhalefetin refleksi olarak görüyorum." şeklinde konuştu.