AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: AK Parti Dünyanın En İyi Partisi

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan ekonomideki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz: AK Parti Dünyanın En İyi Partisi

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ekonomide dikkatli olmak adına yeni kararlar alındığını fakat hiç bir projeden geri adım atılmadığını, Türkiye'nin iyiye gittiğini söyledi.

Yavuz, "Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul Projesi'nden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır. Siz hiç 3. Havaalanı Projesi'nden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? Vazgeçmiyoruz, o zaman bilin ki Türkiye doğru yoldadır, doğru yönetiliyordur. 'S-400'leri almaktan vazgeçtik' diyen oldu mu? Doğru yoldayız merak etmeyin. Emin olun bu lider, asrın en büyük en önemli lideridir. Emin olun, AK Parti dünyanın en iyi partisidir ve emin olun sizler dünyanın en önemli, en makbul işini yapıyorsunuz." şeklinde konuştu.

Partisi'nin Serdivan Belediyesi'nde düzenlediği Sakarya 70. Danışma Toplantısı'na katılan ve burada değerlendirmelerde bulunan Yavuz,  Türkiye Cumhuriyeti ekonomisine yönelik ataklar olduğunu fakat bunların geçici olduğunu belirterek, "Dövizin çok şükür ateşi sönmeye başladı. Fırsat bu fırsat, tam böyle olmuşken sözüm ona birileri bir zamanlar bu ümitleri PKK'ya bağlamıştı. Şimdi de bu ekonomik duruma bel bağlıyorlar. Halbuki bu ekonomik saldırı, dışarıdan gelmiştir. Biz yek vücut, topyekun buna karşı koymamız gerekirken sözüm ona birileri de ona bel bağlamış gibi gözüküyor. Benim de gördüğüm bir şey var, bu millet bu işin farkındadır. Yeniden Sakarya'da 17-0 ve Türkiye'de de çok önemli bir başarıyı elde edecek bir sonucu ortaya çıkaracaktır." dedi. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA