AK Parti'den 'Kadir Şeker' açıklaması: Bir Şey Söylemek Doğru Değil

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Konya'da sevgilisi tarafından darp edildiği öne sürülen kişiyi engellemek için bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kadir Şeker'e ilişkin soruya yanıt verdi.

AK Parti'den 'Kadir Şeker' açıklaması: Bir Şey Söylemek Doğru Değil

Ortada devam eden bir soruşturma olduğunu, Türkiye'nin çok hassas şekilde takip ettiği bir davada adaletin yerini bulmasını temenni ettiklerini söyleyen Kurtulmuş, "Devam etmekte olan bir soruşturma var. Bütün Türkiye'nin çok hassas şekilde takip ettiği bir dava olacaktır. " ifadelerini kullandı. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Kurtulmuş daha sonra şu şekilde konuştu:

Adaletin yerini bulmasını biz de temenni ediyoruz. Tabii mahkeme safhasında, soruşturma aşamasında olan bir konu hakkında, 'Şöyledir, böyledir' diyerek bir şeyler söylemenin doğru olmadığı kanaatindeyim ama bütün Türkiye hassasiyetle buradan adaletin gerçekleşmesini ve gerçekten birisine yardım ederken bu sonuçla karşılaşan Kadir'in bu yargılamada bir şekilde kurtulmasını bekliyor. Dolayısıyla soruşturma devam ediyor. Vakit var, soruşturma zaman alacaktır.