Aile Bakanı'ndan Küçükçekmece'de 5 Yaşındaki Kız Çocuğuna İstismar Olayıyla İlgili Açıklama

Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar oalyıyla ilgili konuştu. Selçuk, olayla ilgili 'Küçükçekmece'deki elim hadise  hepimizi derinden sarsmış, yaralamış üzmüştür. Çocuğun tedavi gördüğü hastaneye gidildi. Aileye her türlü destek sağlandı' ifadelerini kullandı. 

Aile Bakanı'ndan Küçükçekmece'de 5 Yaşındaki Kız Çocuğuna İstismar Olayıyla İlgili Açıklama

Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar oalyıyla ilgili konuştu. Selçuk, olayla ilgili 'Küçükçekmece'deki elim hadise  hepimizi derinden sarsmış, yaralamış üzmüştür. Çocuğun tedavi gördüğü hastaneye gidildi. Aileye her türlü destek sağlandı.Küçükçekmece'deki olaya ilişkin adli süreç başlatılmıştır.' ifadelerini kullandı. 

OLAY

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğu kimliği henüz bilinmeyen bir kişinin cinsel saldırısına uğradı. Kapılarının önünde baygın ve kanlar içerisinde bulunan çocuğun yoğun bakıma kaldırıldığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.Talihsiz yavrunun amcası Vasfi E., 'Benim bugün haberim oldu. Çocuk şuan yoğun bakımda dedi. Dehşete düşüren olay Küçükçekmece'de dün meydana geldi. İddialara göre, henüz kimliği bilinmeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu karşıda bulunan inşaata götürerek burada istismarda bulundu. İstismar esnasında bir başka çocuğun daha inşaatta olduğu, sapığın çocuğa para vererek onu uzaklaştırmaya çalıştığı belirtildi. Mahalle sakinlerinden birisi , 'Dün öğle sıralarında oldu. İnşaatta çalışanların öğle yemeğine gittiği sırada olmuş. Kızı alıp götürmüş hatta yanında 5 yaşında başka bir çocuk da varmış, ona para vermiş. Çocuk da koşmuş komşulara söylemiş ’orada pislik yapıyorlar’ diye. Onlar artık bu şekil kaçmışlar. Biz bir kişi biliyoruz ama çocuk annesine iki kişi demiş. Çocuk kendisi kalkmış annesine gitmiş. Şuanda durumu kritik, babası felç oldu diye duydum. Annesi de yeni doğum yapmış durumu iyi değil. Bildiklerimiz bu kadar' ifadelerini kullandı.