AHBAP Destek Çıktı: Makedonya'ya Gidip 3. Oldular

Haluk Levent 'in kurduğu AHBAP, yardıma ihtiyacı olanların imdadına koşmaya devam ediyor.

AHBAP Destek Çıktı: Makedonya'ya Gidip 3. Oldular

Haluk Levent 'in öncülüğünde kurulan AHBAP desteklerine devam ediyor.

"İhtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün korunarak günümüz teknolojik olanaklarıyla gelişmesine ve geleceğe taşınmasına katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur." amacı ile kurulan AHBAB derneği, bugüne kadar yüzlerce kişiye ve topluluğa yardım etti.

İhtiyacı olanların yardımına koşan AHBAP, Makedonya'da yapılacak olan uluslararası koro yarışmasına katılmaya hak kazanan, ancak yol paraları olmadığı için oraya gidemeyen Sincan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencilerine yardımda bulundu.

Yardımlar sonrası Makedonya 'ya giden ve yarışmaya katılan öğrenciler, bu yarışmadan 3. olarak ayrıldı.

Usta sanatçı Haluk Levent, söz konusu haberi sosyal Timebet medya hesabı üzerinden duyurdu. Haluk Levent Twitter hesabı üzerinden yayımladığı fotoğrafta şu ifadeleri kullandı:

AHBAP Nedir: Ahbap, Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan, bir işbirliği hareketidir.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, KPSS haberlerinden, kamu personeli alım haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için KAMUBULTENİ.COM mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com | Ankara