Ağrı'da Sıcak Çatışma! 3 Bölücü Terörist Öldürüldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı'da sabah saatlerinden bu yana devam eden operasyonda 3 bölücü teröristin daha etkisiz hale getirildiğini, bölgedeki terörle mücadele operasyonlarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Ağrı'da Sıcak Çatışma! 3 Bölücü Terörist Öldürüldü

Ağrı'da Sıcak Çatışma! 3 Bölücü Terörist Öldürüldü

Bakan Soylu, "Ağrı'da sabahtan beri yürüyen bir operasyon var. Başka bir yerden aldığımız bilgiyi değerlendirerek emniyet ile Jandarma Komutanlığımızın düzenlediği operasyonla 3 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Bunların hepsi kendine ait oluşturulan hakikaten gelişmiş takip yöntemleri, izleme yöntemleri, en önemlisi de analiz yöntemleriyle gerçekleşmektedir." dedi. Yaşanan şiddet ve istismar olaylarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Süleyman Soylu, televizyon dizi ve filmlerinde yaşanan olayların gerçek hayatta da sık sık meydana gelmeye başladığını, bazı insanların bu dizi ve filmlerden etkilendiğinin açık olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı, "Yeni iletişim, yaygın medya unsurlarıyla insanlardaki bir şeyleri kazanma hırsının artması veya topluma verilen yanlış mesajlar, gelişi güzel yapılan yayınlar, suçlu profilini değiştiriyor. Günlük hayatta şahit olduğumuz pek çok cinayet hadisesinin aynısını yıllardan beri televizyon filmlerinde, dizilerde izliyorduk. Birilerini bir şekilde etkilediğini, yönlendirdiğini, onlardan akıl aldığını, bir fikri altyapı oluşturduğunu, kim inkar edebilir? Bunun üstüne bir de teknolojik yeniliklerin açtığı kaza ve suç alanları ekleniyor." dedi.