Afyonkarahisar'da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı! 2 Kişi Can Verdi

Afyonkarahisar Dinar karayolunda seyir halinde olan otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi can verirken, 1 kişide yaralandı.

Afyonkarahisar'da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı! 2 Kişi Can Verdi

Afyonkarahisar'da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı

2 kişinin can verdiği, 1 kişininde yaralandığı kaza olayı öğlen saatlerinde Afyonkarahisar sınırları içerisinde meydana geldi. 

2 Ölü, 1 Yaralı

Gelen bilgilere göre 63 yaşındaki R.T isimli sürücünün idaresinde ki özel otomobil yolda seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Yolda savrulan otomobil karşı yönden gelen yüklü kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 sağlık personeli sevk edildi. Kaza bölgesine gelen ekipler yaptıkları incelemede 55 yaşındaki C.T isimli vatandaşın hayatını kaybettiğini, R.T ve B.C isimli şahısların ise yaralandığını tespit etti.

Yaralı vatandaşlar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye sevk edildi. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen 28 yaşındaki R.T isimli kişide hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak inceleme sürerken, kaza bölgesine hızla gelen bir araç, diğer araçlara çarpmamak için şarampole yuvarlandı.