Adnan Oktar'la İlgili Şikayet Yağıyor

İstanbul Polisi tarafından düzenlenen operasyonla çökertilen Adnan Oktar örgütüne yönelik emniyet ve savcılığa yeni şikayetler geliyor.

Adnan Oktar'la İlgili Şikayet Yağıyor

2'si çocuk yaşta 45 kişinin örgüt tarafından mağdur edildikleri ifade edilerek emniyete yapılan şikayetlerin sayısı günden güne artıyor. Çocuk yaşta cinsel saldırıya uğradığı öne sürülen mağdur sayısı 17'e yükselmiş durumda. Yurt içindeki şikayetlerin yanı sıra, 6 farklı ülkeden de örgüt lideri olduğu belirtilen Adnan Oktar'la ilgili şahsi şikayetler de geldi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekiplerinin Adnan Oktar örgütüne yönelik düzenlediği ve 100'ü kadın 190 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı operasyonla ilgili şikayetçi sayılarının arttığı bildirildi. Birçok kadının Kaçak İddaa defalarca cinsel saldırısına uğradığını öne sürdüğü yapıya yönelik şikayetler her geçen gün artıyor. Operasyonun başlamasından sonra gündem olan yapuyla ilgili 5 gün içerisinde 45 kişinin şikayetçi olduğu bildirildi. Emniyete giderek Oktar örgütü tarafından mağdur edildiklerini iddia eden 45 şikayetçiden ikisinin çocuk olduğu bildirilirken, polis soruşturma çerçevesinde yaşları 11 ile 18 arasında olan 15 çocuğun yapı tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiaları üzerinde çalışma yapmıştı. Şikayetçi olan 2 çocukla birlikte cinsel tacize uğradığı öne sürülen mağdur çocuk sayısı 17'ye ulaştı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA