Adıyaman'da Feci Kaza! 2 Ölü 10 Yaralı

Adıyaman Besni karayolunda akşam saatlerinde özel otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi can verdi, 10 kişi yaralandı.

Adıyaman'da Feci Kaza! 2 Ölü 10 Yaralı

2 kişinin can verdiği, 10 kişinin yaralandığı feci kaza olayı akşam saatlerinde Adıyaman Besni karayolunda meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre Bilal Varol isimli sürücünün idaresinde ki kamyonet Adıyaman Besni karayolunda seyir halindeyken, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonu kendisiyle aynı yönde ilerleyen Mahmut Durna' nın kullandığı özel otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle kontrolden çıkan araç, savrulduktan sonra yaklaşık 25 metrelik uçuruma yuvarlandı. Feci kazayı gören çevreki vatandaşlar durumu hemen ekiplere ihbar etti. 

2 Ölü 10 Yaralı

Kısa süre içerisinde kaza bölgesine gelen ekipler sürücüler ile araçlarda bulunan Ali Durna, Ali Tokluoğlu, Gamze Tokluoğlu, Çağatay Tokluoğlu, Mustafa Durna, Sultan Durna, İrem Durna, Mehmet Can Tokluoğlu, Yusuf Eymen Tokluoğlu ve Özer Durna'nın yaralandığını tespit etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastanelere kaldırılırken, 18 yaşındaki İrem Durna ve 35 yaşındaki Sultan Durna yapılan tüm mühadalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, yaralılardan Ali Durna ise hayati tehlikesi bulunduğu için Adıyaman'a sevk edildi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.