Adaylardan 'POMEM PÖH Yaş Sınırı Yükseltilsin' Çağrısı

Polis Özel Harekat adaylarının yaş sınırı konusundaki heyecanlı bekleyişleri sürüyor. Adaylar PÖH alımlarında yaş sınırında esneklik talep ediyor.

Adaylardan 'POMEM PÖH Yaş Sınırı Yükseltilsin' Çağrısı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Özel Harekat personeli olarak görev yapmak isteyen binlerce aday yaş sınırına takıldıkları için başvuru yapamadıklarını, önümüzdeki dönemlerde yaş sınırında esneklik sağlanması gerektiğini söylüyorlar. 

BİNLERCE KADIN-ERKEK ADAY KAMU BÜLTENİ'NİN GRUBUNDA POLİS ALIMLARIYLA İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYOR, SEN DE KATIL.

ORTAÖĞRETİM, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN POLİS, ASKERİ PERSONEL ALIMLARI, MEMUR ALIMLARI VE DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Sosyal Tümbet medyada konuyla ilgili çeşitli kampanyalar düzenleyen adaylar yaş sınırının 32 olarak düzenlenmesi ve 1 Ocak'ın esas alınması için Sn. Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı , AK Parti ve muhalefet partilerine çağrıda bulunuyor.  

Öyle ki akşam saatlerinde Polis Özel Harekat adaylarınca atılan twitler kısa sürede gündeme oturarak, Türkiye'de sosyal medyada en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi. Yaş şartı konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA