Adana'da Uzman Çavuş Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Adana'da bir uzman çavuş, başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan askerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'da Uzman Çavuş Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Adana'da bir uzman çavuş, başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan askerin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Merkez Seyhan ilçesindeki Merkez Camii yanında meydana gelen olayda, çevredeki vatandaşlar kanlar içinde yerde yatan birini görünce durumu emniyete bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın 24 yaşındaki Uzman Çavuş Akif Toruk Betgaranti olduğunu belirledi. Sağlık ekipleri Toruk'a ilk müdaheleyi yaptığı sırada uzman çavuşun tabancayla vurulduğunu belirlendi. Özel bir hastaneye kaldırılan uzman çavuşun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde 9 mm çapında bir tabanca bulundu. Tabancanın uzman çavuşa ait olup olmadığı henüz bilinmiyor. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA