Adalet Tecelli Etti: Ezgi Mola'yı Taciz Eden Sanığa Toplam 1 Yıl 5 Gün Hapis Cezası!

Bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu oyuncu Ezgi Mola’yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Kemal K., İstanbul 22. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hüküm giydi.

Adalet Tecelli Etti: Ezgi Mola'yı Taciz Eden Sanığa Toplam 1 Yıl 5 Gün Hapis Cezası!

Suçlamalar ve Cezalar

Mahkeme, Kemal K.'nın "Cinsel taciz", "Kişinin huzur ve sükununu bozmak" ve "Tehdit" suçlarından toplamda 1 yıl 5 gün hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca, sanık hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına da karar verildi.

Görüntüler Mahkemede

Ezgi Mola’nın avukatı, sanığın Mola’yı takip ettiğine dair bir AVM güvenlik kamerası görüntüsünü mahkemeye sundu. Görüntülerde, sanığın Mola’yı takip ettiği ve Mola'nın durması üzerine tehditlerde bulunduğu net bir şekilde görülüyor.

Sanık Savunması

Sanık Kemal K., olayın 2019 Aralık ayında meydana geldiğini belirterek, bu sürecin uzun zaman önce yaşandığını ve hakkında şikayetin doğru olmadığını savundu. Tanışma amacıyla Mola'nın yanına gitmesinin bir hata olduğunu ifade etti.

Mahkemenin Kararı

Mahkeme, sanığı "Cinsel taciz" suçundan 4 ay 20 gün, "Kişinin huzur ve sükununu bozmak" suçundan 2 ay 15 gün, "Tehdit" suçundan ise 5 ay hapis cezasına çarptırdı. Toplamda 1 yıl 5 gün hapis cezası verildi. Hüküm, tüm suçlardan sanık hakkındaki açıklamanın geri bırakılmasına karar verildi.

Ezgi Mola’nın avukatı Halit Yaman Şenocak, sanığın daha önce de Mola’yı tehdit ettiği gerekçesiyle 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığını, bu nedenle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasının adaletin sağlanması için önemli olduğunu belirtti.