Adalet Bakanı Gül: Kur Üzerinden Saldırı Boşa Çıkacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ATO Congresium'da düzenlenen sempozyumda konuştu.

Adalet Bakanı Gül: Kur Üzerinden Saldırı Boşa Çıkacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, SETA tarafından ATO Congresium'da düzenlenen 'Kuruluşundan bu yana AK Parti Sempozyumu'na katıldı.

Burada konuşma yapan Adalet Bakanı, Türkiye'nin ve AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yükseldiğini, AK Parti'nin Türk siyasetinin en güçlü ve prestijli markası haline geldiğini söyledi. AK Parti'nin tüm renkleri ve sesleriyle bir Türkiye partisi olduğunu söyleyen Gül, Erdoğan'ın bu siyasi hareket ile devlet ve millet arasındaki makası birleştirdiğini, devlet ile milleti bütünleştirdiğini söyledi.

Türkiye'ye yönelik çeşitli oyunlar oynandığını son oyunun da ekonomik savaş ilanıyla başlatıldığını söyleyen Adalet Celtabet Bakanı, Türkiye'nin bu oyunu da bozacak gücünün olduğunu vurguladı. Adalet Bakanı, "16 yıllık birikimimiz, güçlü ekonomi yapımızla son günlerde özellikle kur üzerinden yapılan saldırıları da boşa çıkartacağımıza hiçbir şüphemiz yok. Türk milleti bin yıldır, hiçbir gücün boyunduruğu altına girmemiştir, bir gün bile esaret yaşamamıştır, kıyamete kadar da özgür ve bağımsız şekilde yaşamaya devam edecektir. Keza, bin yıllık geçmişimizde hiçbir milleti emperyal duygularla esaret altına alma girişimimiz de asla olmamıştır, bu bizim özümüzden gelen özgürlükçü yaklaşımımızdır." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM- ANKARA