Acun, Depremzedeler İçin Toplanan Parayı Açıkladı

Son dakika haberi: Reklam gelirlerinin de eklenmesi ile birlikte Acun Ilıcalı, toplamda 73 milyon TL 'nin toplandığını söyledi.

Acun, Depremzedeler İçin Toplanan Parayı Açıkladı

Son dakika : Acun Ilıcalı, toplanan yardım parasını açıkladı.

Elazığ 'da Cuma akşamı meydana gelen deprem sonrası dün bir program düzenleyen Acun Ilıcalı, depremzedelere yardım topladı. SMS ve işadamlarının gönderdiği paralarla ilk başta 51 milyon TL para toplandı. 

Acun Ilıcalı, kendisinin olan Tv8 'in reklam gelirlerini de depremzedelere bağışlanacağını söyledi. SMS ve işadamlarından gelen yardımlar sonrası 51 milyon TL toplanmıştı. Reklam gelirlerinin de eklenmesi ile 73 milyon TL toplandı. 

Instagram hesabı üzerinden toplanan parayı açıklayan  Acun Ilıcalı, "Bu gurur milletimizin... Dün gece 51 milyon TL olarak bildirilen yardım tutarımız, tüm yapılan banka transferlerinin AFAD hesaplarına geçmesiyle birlikte 73 milyon TL'ye ulaştı. Yayın boyunca milletimizin vermiş olduğu destekten sonra bu yardımı toplamanın büyük mutluluğu içindeyim.Kampanyamıza katılan herkesten Allah razı olsun. Zor şartlardaki kardeşlerimize umut olabildiysek ne mutlu hepimize" dedi.

İnstagram adresimiz için TIKLA KATIL

Acun Ilıcalı'ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı ise 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Böylece, programın rekor bağışı Cemil Kazancı'dan gelmiş oldu.