Acun Akademi Mülakatları Başladı: Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Acun Medya Akademi mülakatları bugün başladı. Mülakatlarda adaylar yazılım, televizyon dünyası, dijital ve gastronomi bölümleri için yarışacaklar.

Acun Akademi Mülakatları Başladı: Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Acun Medya Akademi mülakatları bugün başladı. ACun Medya Akademiye başvuranlar Televizyon dünyasında yer alma, gastronomi alanında kendini geliştirme hatta yazılımcı olarak işe başlama imkanı buluyor. 

Acun Medya Resmi sitesinde şu bilgilere yer veriliyor:

‘Dünyaya yön verenler hayalperestlerdir’. Çok sevdiğim ve doğruluğuna çok inandığım bir sözdür bu. Arkadaşlar, hayallerinizin peşinde koşmayı asla bırakmayın. Çok isteyin, çok çalışın, imkanları görün, değerlendirin, başarı kendiliğinden gelecektir. Ben öyle yaptım. İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi’nin yeni eğitim döneminde hepinize başarılar dilerim.

Acun Ilıcalı

TELEVİZYON

Acunmedya Akademi Televizyon Bölümü, televizyonculuk teknikleri ve detaylarını uygulamalı olarak, ünlü televizyoncular ve uzman akademisyenler yönetiminde sunuyor. Acunmedya Akademi Televizyon Bölümü beraberinde gelen iş imkanlarıyla da ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Gastronomi Eğitimi

Gastronomi bölümü, uzman şeflerin eğitmenliğinde sahip olduğu becerilerini hayalindeki işe dönüştürmek isteyenler için profesyonel eğitimler sunuyor.
Profesyonel eğitmen kadromuz tarafından verilecek olan teorik ve uygulamalı eğitimle tüm mutfak terim ve tekniklerine hakim olacak, NeoTech Campus içerisinde verilecek eğitim sonrasında öğrencilerimize sunacağımız yurt içi ve yurt dışı stajlar ve başarılı öğrenciler için iş imkanlarıyla sektöre bir adım daha yaklaşacaksınız.

DİJİTAL

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi, Dijital Bölümü’nde, sektörün deneyimli uzmanlarının ve üstadların verdiği eğitimlerle dijital dünyaya yeni profesyoneller kazandırıyor.Sosyal Medya ve Google Reklamcılığı, Dijital İçerik ve Yayıncılık,Dijital Pazarlama Yöneticiliği, Kodlama, E-Ticaret Yöneticiliği ve Girişimciliği, Müzik Prodüksiyonu ve Ses Tasarımı gibi bir çok alanda çok çeşitli bilgiler, püf noktalar, teknikler ve araçlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız.Ayrıca Maaşlı Eğitim Programı’yla öğrencilerine, eğitim boyunca maaş alma imkanını sunuyor.