Acı haber Siirt'ten Geldi: Uzman Çavuş Aydın Ceylan Şehit Oldu.

Gece Saatlerinde Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu' sırasında şehit olduğunu duyuruldu.

Acı haber Siirt'ten Geldi: Uzman Çavuş Aydın Ceylan Şehit Oldu.

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğan Köyü, Aşağı Karamık Mahallesi Sabandemiri T. bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine, Jandarma Genel Komutanlığımıza ve milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Şehidimizin makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.

Bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyonlar devam etmektedir. Güvenlik güçleri, halkın güvenliği ve bölgenin huzuru için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Siirt ve çevresinde terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, halkın güvenliği ve terör örgütlerine karşı alınan önlemlerle sürdürülmektedir.

Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın şehit düşmesi, ülkemizin terörle mücadelesinin zorluklarını bir kez daha gözler önüne sermektedir. Kendisi, vatanı ve milleti için canını feda eden bir kahramandır. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Türkiye'nin terörle mücadelesi devam ederken, güvenlik güçlerimize destek olmak ve milletimizin birlik ve beraberliğini korumak önemlidir. Terörün her türlüsüne karşı kararlılıkla mücadele etmek ve ülkemizi terör belasından kurtarmak için birlik olmamız gerekmektedir. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak, onların mücadelesini sürdürmek millet olarak en önemli görevimizdir.