Acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Irak'ın kuzeyinde açılan taciz atışında 1 askerimiz şehit olurken, 3 asker ise yaralandı.

Acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde açılan taciz atışı sonucunda 1 askerimiz şehit olurken 3 askerimizin ise yaralandığı açıklandı.

MSB tarafından olay ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Irak Kuzeyinde 6 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir Üs Bölgemize açılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz” denildi.

Acı haber Şehidin memleketi olan  Gaziantep'e ulaştırıldı

Taciz ateşi sonucunda vurularak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün acı haberi Gaziantep'te bulunan ailesine ulaştırıldı.Gaziantep’e düşen şehit haberi yürekleri dağlarken, şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Yakınları gözyaşları döken aileyi teselli etmeye çalışırken Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, şehit ailesini yalnız bırakmadı.Öte yandan ailenin 8 kardeşinden biri olan ve bekar olan şehidin cenaze töreni yarın gerçekleştirilecek. Şehidimiz son yolculuğuna uğurlanacak.