Abdulhamit Gül'den Kadın Cinayetleri Açıklaması: "Terör Eylemidir"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Gül açıklamasında Doğu Akdeniz meselesine değindi ve kadın cinayetleri hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Abdulhamit Gül'den Kadın Cinayetleri Açıklaması: "Terör Eylemidir"

Abdulhamit Gül'den kadın cinayetleri açıklaması.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Gül yaptığı açıklamada kadın cinayetlerine değindi ve doğu akdenizde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmede bulundu.

TERÖR EYLEMİDİR

Kadın cinayetlerine sert tepki gösteren Bakan Gül, "Kadın cinayetleri bir terör eylemidir ve bu eylemlere karşı hepimiz topyekün mücadele etmek zorundayız." dedi. ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"İşin başında küçük diye hasır altına atılan bazı olayların büyüye büyüye cinayetle sonuçlandığını görüyoruz. Dolayısıyla bu konuda hem kolluk hem yargı makamları ve toplumun her kesiminin, şiddeti önleme merkezleri dahil duyarlılığın en üst düzey olması millet olarak beklentimizdir. "

DOĞU AKDENİZ

Doğu Akdeniz 'de yaşanan gelişme ve gerilimlere de değinen Bakan Gül, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

"Nasıl ülkemizin bir çakıl taşını veremezsek, feda edemezsek, mavi vatanımızdan da verilecek bir damla su yoktur ve bunu egemenlik hakkı olarak sonuna kadar koruyacağız."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA