Abdulah Gül İçin Bomba İddia !

Devam eden FETÖ davasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara cevap geldi.

Abdulah Gül İçin Bomba İddia !

15 Temmuz sonrası başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan ve yargılamasına tutuklu olarak devam edilen Hacı Murat Gülcan 'ın yargılandığı davada Gülcan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında bomba iddialarda bulundu. 

Sözcü Gazetesi 'nden Can Özçelik 'in bugün kaleme aldığı haberine göre, hain terör örgütü FETÖ 'nün finans kuruluşu Bank Asya 'da hesabı bulunan sanık Gülcan, terör örgütünün okulunun inşaatını yapan bir şirkete malzeme göndermek ve firari Mehmet Enes Ergenesisimli kişiye para havalesi yapma suçlamalarıyla yargılamasına devam ediliyor.

A.E.T., S.Ö. ile ortak bir şirketi olduğunu söyleyerek açıklamasını devam ettiren Hacı Murat Gülcan dilekçesinde, Abdullah Gül'ün şirketinin “gizli ortağı” olduğu iddiasını ortaya attı.

ABDULLAH GÜL 'ÜN OFİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Söz konusu iddialar gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialar sonrası eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün ofisinden açıklama geldi. söz konusu açıklamada bu haberlerin yalan ve maksatlı olduğuna yer verildi. 

Açıklamada Abdullah Gül 'ün yurt dışında hehrangi bir bankada hesabı olmadığını ve herhangi bir gayri menkulünün de olmadığını söyledi.

Söz konusu açıklama şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara