8 Kişiyi Öldüren Seri Katilin Anlattıkları Kan Dondurdu!

Kayseri'de kısa süre önce kıskıvrak yakalanan seri katilden kan donduran itiraflar.

8 Kişiyi Öldüren Seri Katilin Anlattıkları Kan Dondurdu!

Kayseri'de kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi katleden, cezasını çektiği cezaevinden geçtiğimiz sene tahliye olup, 8 gün önce de bir villada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Yılmaz'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 8  seri katil Hamdi Kayapınar, gündüz yattığını, geceleri hurda toplayarak hayatını sürdürdüğünü söyledi.

BENİ NASIL BULDUNUZ?

Ağustos'ta saat 03.20'de Yılmaz'ı katleden seri katil, kendisini yakalayan polis ekiplerine ,"Beni nasıl buldunuz. Bere ve eldiven takmıştım. Ayrıca ben gündüzleri dışarı çıkmam" dedi. Merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi Komando Caddesi'nde bir iş insanına ait villada güvenlik görevlisi Sami Yılmaz, 2 Ağustos günü , güvenlik noktasında katledildi.

 Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katilin yakalanması için özel ekip kurdu ve çalışmaları başlattı. Ekipler 1000 saate yakın güvenlik Tulipbet kamerası kayıtlarını izleyerek şüpheli şahsın hurdacı Hamdi Kayapınar olduğunu tespit etti. Daha önce , kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi katleden şahıs, Şubat 2018'de tahliye edilmişti. Kayapınar, Beyazıt Mahallesi'ndeki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli şahsın evinde gerçekleştirilen aramada, biri öldürdüğü güvenlik görevlisinden gasp ettiği 2 tabanca ile cinayette kullandığı tüfek, eldiven ve kar maskesi bulundu.

SİLAHINI ÇOK BEĞENDİM, BENİM OLMASI İÇİN ÖLDÜRDÜM

Cinayet öncesi 3 gün boyunca bölgede keşif yapan şahıs, olay yerine daha önce işlediği cinayetlerde kullandığı kırmızı bisiklete benzer bir bisikletle gitmiş, Sami Yılmaz'ı ise çok beğendiği silahı alabilmek için öldürmüş. Kayapınar, polisteki ifadesinde villanın önünden geçerken Sami Yılmaz'ın silahını gördüğünü , beğendiğini ve sahip olmak için Yılmaz'ı öldürdüğünü söyledi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA