8 Bin Kamu Personeli Alımı Yapılacak-İşte Ek Atamada Son Durum

Sağlık Bakanlığı bünyesine 8 bin ek atama için süreç devam ediyor. Peki 8 bin atamada son durum nedir? Alım ne zaman yapılacak?

8 Bin Kamu Personeli Alımı Yapılacak-İşte Ek Atamada Son Durum

Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımında Maliye Bakanlığı 'nın onayı bekleniyor.

Kamubulteni.com olarak geçtiğimiz gün Sağlık Bakanlığı kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre Bakanlığın 8 bin yeni personel alımına hazırlandığını öğrendik.

8 bin personel alımı bilgisini  aldığımızda Sağlık Bakanlığı,  Maliye Bakanlığı 'a kadro talebini iletmişti. Maliye Bakanlığına personel alımı talebinin iletilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı bu talebin onaylanmasını beklemeye başladı. 

Kadro talebinin Aralık ayında onaylanması ve Bakanlığın Aralık ayı sonunda 8 bin alım için ilana çıkması bekleniyor. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı 'nın 8 bin alımı hangi kadrolara yapacağı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili bir bilgi gelmesi bekleniyor. Bilgi gelir gelmez Kamubulteni.com olarak takipçilerimizle paylaşacağız. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. 

14 BİN SAĞLIK İŞÇİSİ ALIMI UNUTULDU MU?

Seçimlerden önceki Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bakanlık bünyesine 2019 yılı sonuna kadar 19 bin sağlık işçisi alımı yapılacağını söyledi. 2019 'un son ayına girik ancak Bakanlık bu konuda ne bir açıklama yaptı ne de ilan yayımladı. Bakanlığın bu konuya açıklık getirmesi gerekiyor. 

Öte yandan Ahmet Demircan geçtiğimiz 14 Kasım günü TBMM'de bir açıklama yaptı ve Sağlık Bakanlığı 'na ek atama yapılacağını söyledi. Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama beklediğiniz kadroları yazabilirsiniz.

8 BİN ALIM İÇİN KADRO DAĞILIMI VE İLAN TARİHİ BELLİ OLDUĞU ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN