72 Yaşındaki Seri Katilin Evinden 17 Kişiye Ait Ceset Parçaları Çıktı!

Meksika’nın başkenti Mexico City’de yaşananlar kan dondurdu.Bir seri katilin evinin altını kazan müfettişler 17 farklı kurbana ait kemik parçaları bulduklarını açıkladı. Savcılar, kan donduran bulguların bunlarla sınırlı olmayacağını belirtti. 

72 Yaşındaki Seri Katilin Evinden 17 Kişiye Ait Ceset Parçaları Çıktı!

Yalnızca, ‘Andrês’ olarak tanımlanan şüphelinin eski bir kasap olduğu ve son kurbanını parçalara ayırdıktan sonra fileto yaptığı belirtildi.

Meksika’nın başkenti Mexico City yakınlarında yaşayan 72 yaşındaki bir kasabın evinde 17 kişiye ait binlerce kemik parçası bulundu.

17 Mayıs’tan bu yana devam eden kazılara katılan yetkililer, zanlının yaşadığı evin zemininde kan donduran bir manzarayla karşılaştıklarını belirtti.

Evde, yıllardır kayıp olduğu belirtilen kişilere ait kimlikler ve özel eşyalar bulunurken, eski kasabın kurbanlarını parçalara ayırdığı öğrenildi.

Mexico City Savcılık ofisince yapılan açıklamada, kemik parçalarının ayrı ayrı incelendiği ve yapılan çalışmalar sonucunda kemiklerin toplamı 17 kişiye ait olduğu sonucuna ulaşıldığı kaydedilirken, 72 yaşındaki şüphelinin tam ismi ise açıklanmıyor.

Seri katilin, son kurbanının kendisini şahsen tanıyan bir polis şefinin eşi olduğu ortaya çıkarken, Andrês’in bu sayede yakalandığı, son kurbanını ise parçalara ayırarak fileto yaptığı öğrenildi.

Soruşturmanın devam ettiğini açıklayan Savcılık, ayrıntıların daha sonra kamuoyu ile açık şekilde paylaşılacağını belirtti.