7 Eylül'de Tanıtımı Yapılacak Iphone Pro Serisinin Kamera Özellikleri Belli Oldu!

Yeni nesil iPhone 14 serisinin lansmana özel tanıtımına çok az bir süre kala, telefonlarla alakalı geri bilgiler de gelmeye başladı. ABD merkezli teknoloji harikası Apple, 7 Haziran 2022 tarihinde organize edeceği sunum etkinliğinde yeni iPhone modellerini kullanıcılara tanıtacak.

7 Eylül'de Tanıtımı Yapılacak Iphone Pro Serisinin Kamera Özellikleri Belli Oldu!

Apple firması; iPhone 14 iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max olmak üzere 4 yeni modelle müşterilerinin karşısına çıkacak.

Yeni nesil iPhone 14 serisinin tanıtımına çok az zaman kala, telefonlarla alakalı yeni bilgiler de gelmeye başladı. Şimdi de iPhone 14 PRO’nun kameralarına ait bazı ayrıntılar belli oldu.

IPhone 14 Pro Modelleri Daha Yüksek Piksel İle Geliyor
Analist isim Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan bilgilere göre bu sene iPhone 14 Pro modelleri çok daha büyük piksellere sahip ve aynı şekilde yeni ultra geniş lense sahip olacak.

IPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max modellerinde kullanıcıların görecekleri yeni ultra geniş açı lens, çok daha büyük sensör ile sunulacak. Böylece kamera, düşük Işık şartlarında dahi çok daha fazla detay ile ışık yakalayacak.

Yeni iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max serisinde 8K video çekim imkanı tanıyan 48 megapiksel ana kamera bulunacak.

Kamera Maliyetlerindeki Artış
Uzman ismin belirtmiş olduğu bilgilere göre eklenen yeni bileşenler ile beraber kamera ile ilgili maliyetlerde %70 oranında artış olacak. iPhone 14 Pro modellerinde ultra geniş açı kamera bileşenleri ise Sony, LG, VCM, Largan tarafından tedarik edilecek nokta telefonlarla alakalı çok daha fazla bilgi için 7 Eylül 2022 tarihini beklemek gerekir.