7 Çocuk Annesi Tiktok Fenomeni Kadın, Tiktokçu Sevgilisine Kaçtı

Samsun’da 24 yıllık eşi Ali Biryan ve 7 çocuğunu bırakıp tiktokçu sevgilisine kaçan kadın Esra Erol’un programına konuk oldu.

7 Çocuk Annesi Tiktok Fenomeni Kadın, Tiktokçu Sevgilisine Kaçtı

Eşinin kendisine hiç bir sözünü tutmadığını ve kaçacağından da haberi olduğunu iddia eden kadın, 7 çocuğunu da istemediğini bundan sonra kendisine yeni bir hayat kuracağını söyledi.

Günlük işlerde çalıştığı belirtilen Ali Biryan ise eşine her sabah kahve yaptığını belirterek hiçbir sorunları olmadığını olanlar yüzünden çok üzgün olduğunu söyledi.

Biryan, “Karşılıklı kahve içerdik, bir sorunumuz yoktu. Sadece maddi olarak zaman zaman beklentilerini karşılayamadım. Bu yüzden de çok üzgünüm. Verdiğim sözleri tutamadığım için özür dilerim” dedi.

Programa telefonla katılan kadın ise eşinin hiçbir zaman kendisine gün yüzü göstermediğini belirterek, “ Yedi çocuğa aslanlar gibi bakacağını söylüyordu. Ben boşanma dilekçemi verdim. Yedi çocuğu da istemiyorum. Benim için 24 Mayıs'tan sonra farklı bir hayat başladı”

Kadının kaçtığı tiktokçu Eşref Temur’un ise daha önce de tiktok  üzerinden farklı insanlarla ilişki yaşadığı iddia edildi.