69 Yaşındaki Annesini Öldüresiye Dövmüştü, Mahkeme 'Rapor' İstedi

Afyonkarahisar'da henüz bilinmeyen bir sebeple annesiyle tartışan daha sonra yaşlı kadını öldüresiye döven H.K. isimli şahsın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için hastaneye sevk edildiği bildirildi.

69 Yaşındaki Annesini Öldüresiye Dövmüştü, Mahkeme 'Rapor' İstedi

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen 40 yaşındaki H.K., aynı evde yaşadığı 69 yaşındaki annesi Sultan K. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.K. annesini darp etmeye başladı.

Sultan K. , darp esnasında dengesini kaybedip yere düşerken, H.K. öz annesine saldırmaya devam etti, parmaklarını annesinin gözlerine soktu. Olayı duyan çevre sakinleri durumu jandarma ve sağlık ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra  ambulansla hastaneye kaldırırken, H.K. isimli şahıs jandarma ekiplerince gözlatına alındı. Jandarma eşliğinde dün Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şahıs bugün Emirdağ'da adliyeye sevk edildi.

H.K.'nin çıkarıldığı hakimlikçe akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesine yönelik karar alındı. H.K. jandarma ekiplerinin eşliğinde Manisa'daki Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.