6 Yaşındaki Çocuğa İstismarda Bulunup Öldürmüştü! O Sapığı Köyde Diri Diri Yaktılar

Meksika'nın bir köyünde cinsel istismarda bulunduğu 6 yaşındaki kız çocuğunu öldüren Alfredo Roblero isimli sapık, köylüler tarafından yakılarak katledildi.

6 Yaşındaki Çocuğa İstismarda Bulunup Öldürmüştü! O Sapığı Köyde Diri Diri Yaktılar

Meksika'nın doğusunda Cacahoata şehrinin yakınlarındaki bir köyde yaşayan , isminin Roblero olduğu söylenen şahıs, 6 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduktan sonra öldürdüğü gerekçesiyle köylüler tarafından yakılarak yok edildi.

Köylülerin direğe bağladığı şahıs, önce dövüldü sonra üzerine çamur atıldı. Öfkeli kalabalık daha sonra direkten çözdüğü şahsı yere yatırıp darp etmeye başladı. Köylüler daha sonra şahsın üzerine benzin dökerek canlı canlı yakarak öldürdü.

Tecavüzcüyü polis ekiplerine teslim etmek istediğini öne süren kız çocuğunun halası köylülerin kendisine 'Bu sapık bu köyden canlı çıkamayacak' dedikten sonra şahsı elinden aldığını iddia etti. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.  Olaydan sonra açıklama yapan yetkililer, hiç kimsenin başkalarını yargılama ve cezalandırma yetkisinin olmadığını, bu yetkinin adalet sistemine ait olduğunu , olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.