50 KPSS ile Memur Alımı Yapılacaktı-İlan Yine İptal Edildi

Enez Belediyesi, memur alım ilanını bir daha iptal etti. Daha önce de ilanı iptal eden ancak güncelleyerek ilanı tekrar DPB'de yayımlayan belediye, yaptığı son açıklamada bugün başvuruları başlayacak memur alımının yapılmayacağını söyledi.

50 KPSS ile Memur Alımı Yapılacaktı-İlan Yine İptal Edildi

Enez Belediyesi, yaptığı son dakika açıklamasında memur alımının iptal edildiğini duyurdu.

Geçtiğimiz ay ilan yayımlayan ancak ilanı iptal eden Enez Belediyesi, Ekim ayı başında ilanı yeniden yayımladı ve başvuruların 22 Ekim itibariyle alınacağını duyurdu. Belediye, bir son dakika açıklaması daha yaptı ve 22 Ekim günü başvuruları başlayacak ilanı yeniden iptal etti.

Bir iptal duyurusu yayımlayan Enez Belediye Başkanlığı, söz konusu ilanın, KPSS Ortaöğretim sonuçlarının açıklanmasının yakın olması, yakın zamanda ön lisans KPSS'nin yapılacağını bu nedenle ilanın iptal edildiğini duyurdu.

,

BELEDİYE NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

Ön lisans ile lisans mezunu adaylar iki seferdir Enez Belediyesinin memur alımının başvurusunun başlamasını bekliyor. Ancak belediye iki sefer yayımladığı ilanını ikinci seferdir iptal ediyor. 22 Ekim günü başlayacak başvurular için şehir dışından Enez 'e gitmeyi planlayan çok sayıda kişi vardı. KPSS şartının 50 olması çok sayıda adayın başvuru yapmasına imkan sağlıyordu. Duyurunun yeniden iptal edilmesi, sanki alınacak kişiler belliymiş de ilan formaliteden yayımlanıp iptal ediliyor sorusunu akıllara getiriyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu durum hakkındaki yorumlarınızı dile getirebilirsiniz.

Kamubulteni.com  |  Ankara