5 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarı Öven Kadın Gözaltına Alındı

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden, iğrenç olayı öven paylaşımda bulunan kadın gözaltına alındı.

5 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarı Öven Kadın Gözaltına Alındı

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden, "Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti'nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir." şeklinde paylaşım yapan kadın gözaltına alındı.

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 22 Nisan'da Kanarya Mahallesi'ndeki 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayıyla ilgili sosyal medya hesabından, '4 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır. Bakamıyorsan doğurmayacaksın. Ayrıca bize kötü gibi görünen durumlar belki de bizi daha kötüsünden korumak için öyledir. Yani ilahi adalet var. Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti'nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa...' şeklinde paylaşım yapan kadının yerini tespit etti. Ç.I.T. isimli kadın, İzmir Karşıyaka'daki evinde gözaltına alındı.

Şüpheli kadın, gelen tepkilerin ardından, bir paylaşımda daha bulunarak, 'Sosyal medya hesabından yorum olarak paylaşmıştım. Çok pişmanım. Silmeye çalıştım ama silene kadar hemen dağıldı.' demişti. Gözaltına alınan kadının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.