4.Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oldu

Türkiye seçimlere hazırlanırken, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan'dan sonra 4. cumhurbaşkanı adayı memleket partisinin genel başkanı Muharrem İnce oldu.

4.Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oldu

4.Cumhurbaşkanı Adayı Belli Oldu

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazırlanıyor. Erdoğan'ın aldığı seçim kararı sonrasında YSK takvimi işletirken, Cumhurbaşkanı adayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Cumhur ittifakını adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata ittifakının adayı Sinan Oğan olurken, az önce 4. cumhurbaşkanı adayı da belli oldu. 14 Mayıs seçimlerini 4.Cumhurbaşkanı adayı memleket partisinin genel başkanı Muharrem İnce oldu.

4.Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oy birliğiyle adaylığa seçildi

Parti Sözcüsü İpek Özkal Sayan, yazılı açıklamasında, Muharrem İnce'nin oy birliğiyle Cumhurbaşkanı adaylığına seçildiğini belirtti.Sayan, Memleket Partisi tüzüğünün 66. maddesi gereği bugün bütün il ve ilçe başkanlıklarında sandık başına gidildiğine işaret ederek, şunları kaydetti: "Saat 08.00'de başlayan oy verme işlemleri 17.00'de sona erdi. Memleket sevdalıları oy birliğiyle Genel Başkan Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı adayı olarak belirledi. Doğrudan parti üyelerinin önüne sandık koyarak Cumhurbaşkanı adayımızı belirledik."