4 Kişi Boğularak Can Verdi

Son günlerde artan sıcaklar sebebiyle suya girmelerin artmasıyla boğulma vakaları da artmaya başladı. Bu gün Adıyaman'da 2 kişi, Şırnak'ta 2 çocuk toplamda 4 kişi boğularak can verdi.

4 Kişi Boğularak Can Verdi

Son günlerde artan hava sıcaklıklarından dolayı gölei denize ve havuza girmeler artarken, buna bağlı olarak boğulma vakalarında da artışlar yaşanıyor. Bugün 2'si çocuk olmak üzere 4 kişi boğularak hayatını kaybetti.

Adıyaman'da 2 kişi can verdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan baraj gölüne 4 yabancı uyruklu kişi serinlemek için girdi. Bir süre suda yüzen 4 kişiden 2'siz aniden suda çırpınmaya başladı ve bir süre sonra gözden kayboldu. Gölden dışarıya çıkan arkadaşları ise durumu hemen ekiplere bildirdi. Kısa süre içinde bölgeye gelen ekipler gölde yaptıkları aramalarda suda kaybolan 2 kişinin cansız bedenlerine ulaştılar. 2 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kahta Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Şırnak'ta iki çocuktan birisini cansız bedenine ulaşıldı

Bir boğulma vakası haberide Şırnak Cizre'den geldi. Edinilen bilgilere göre Şırnak Cizde'de sıcak havadan bunalan 17 Yaşındaki İdris Pütrü ve akrabası 13 yaşındaki Zekeriya Negiz serinlemek için dicle nehrine girdi. İki çocuk bir süre sonra akıntıya kapıldı ve gözden kayboldu. Olayın ekiplere bildirilmesiyle birlikte bölgeye gelen dalgıçlar hemen arama kurtarma çalışmalarına başladı. Aramalar devam ederken acı haber geldi.17 Yaşındaki İdris Pütrü'nün cansız bedeni bölgede bulundu akrabası olan Zekeriya Negiz'i ise arama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan acılı ailelerin nehir kıyısında ki bekleyişleri sürüyor.