35 Yaş Mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

Kamuya personel alımlarında 35 yaş mağduriyeti yaşayan adaylar seslerini duyuramamaktan şikayetçi.

35 Yaş Mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımlarındaki 35 yaş şartı milyonlarca insanı hayallerinden edebiliyor. Kamuya zamanında yüksek puan almasına rağmen Fetullahçı Teröristler yüzünden atanamayan (2010 KPSS hırsızlığı) adaylar haklarını arayadursun, yaşları ilerledikçe memuriyet hayalleri de solmaya başlıyor. Konuyla ilgili kamu bülteni sitesine yaş mağdurları adına Kenan Akbulut tarafından gönderilen metin aynı zamanda gerekli kurumlara da gönderilmiş. Defalarca gündeme gelmek ve seslerini duyurmak için çaba sarf ettiklerini bu konuda MHP hariç diğer partilerden yardım alamadıklarını belirten Akbulut, Kamu Bülteni yöneticilerine Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'a yazdıkları mektubu gönderdi. 

İşte o mektup : 

Sayın Cumhurbaşkanım

Ben garip babanın elleri nasır tutmuş annenin altı çocuklu ailenin üçüncü çocuğu ve Öz ANADOLU evladıyım.İmam Hatip Lisesi mezunuyum.Lisede katsayı mağduriyeti yaşadım.Katsayı mağduriyetinin giderilmesini senelerce bekledim.Fırsat Eşitliği ile hayata döndüm derken 10 yıllarca FETÖ / PDY TERÖR ÖRGÜTÜ tarafından sınavlarda soruları çaldılar,mülakatlarda kendi adamlarını aldılar.Bizleri sinsice elediler,bizleri sınav sınav yarış atı gibi oyaladılar,senelerimizi çaldılar.15 Temmuz'dan sonra şimdi TAM ZAMANI derken bu sefer KPSS A KADRO KADROLARI için 35 YAŞ ŞARTI ENGELİNE TAKILDIK.Ben ülkeme aşığım hizmet etmek istiyorum.Tek suçumuz ülkemizi çok sevmek.Lütfen rıca ediyorum ne olur bu yaş şartı esnetilsin.Geceleri uyuyamıyorum çünkü benim derdim ülkeme,milletime,vatanıma hizmet etmek kalıcı eserler bırakmak ardımda.Bu konuda ne olur yardımcı olunuz.

 SAYIN CUMHURBAŞKANIM

İktidara geldiğiniz günden bu güne kadar birçok alanda düzenleme yaparak müreffeh bir toplum yapısının temelini oluşturdunuz. Yapmış olduğunuz çalışmalar ve yenilikler ile ülkemizi daha da ileri seviyelere taşımış, refah seviyesini artırarak yaşam kalitesini üst seviyelere çıkardınız. Gerek sağlık ve finans gerekse ulaştırma ve ekonomik alan ile hatırlayamadığımız pek çok alanda ülkemiz yeniliklere adım atmış vizyonu genişleyen misyonu artan yeni bir Türkiye inşa ettiniz.

Özellikle eğitime ayırdığınız pay ile gençliğe her geçen gün desteğiniz artmış ve her alanda çıkan engelleri bertaraf ettiniz.

Ancak öyle bir engel vaki eğitimde veyahut sınavlarda başarı göstermekte bu engeli bir türlü aşamıyoruz. Nedir bu engel?

Kamuya alımda uygulanan 35 yaş uygulaması...

Her ne kadar sınavlarda yüksek puan alsak ta bizler bu uygulama hasebiyle toplumda ve ailelerimizin gözünde güruh bir kişiliğe bürünüyoruz

Yıllarca soruların çalınması sınavlarda usulsüzlüklerin olması kamuya alımda belli bir standart takvimin olmaması gelmeyen ilanlar, açıklanmayan mülakat sonuçları ve uzayan arşiv ve güvenlik soruşturmaları nedeniyle kimimiz yaş kriterine takıldık kimimiz ise bu uygulamadan dolayı mağduriyet yaşamak üzereyiz

Bizler ülkemizi çok seviyoruz, bir an önce hizmet etmek için can atıyoruz. Emin olun yaş şartı engeline takılmak uykularımızı kaçırıyor. Şunu çok iyi buluyoruz ki sizler ülkemiz için dertlisiniz. Aynı hisleri bizlerde iliklerimize kadar yaşıyoruz. Gelin görün ki heyhat bu prangalar bizi engelliyor ve durduruyor.

Bizlerde milletimize vatanımıza hizmet etmek için sorumluluk almak istiyoruz. Sizler gibi dertli olmasak Tombala bu gaye ne diye 

Ayrıca ne mutlu ki bana,bende sizinle aynı dünya görüşünü paylaşıyorum. Ak parti Yıldırım ilçe gençlik kollarında yönetimde görev aldım ve her daim destek oldum.Yüreğimden ,Dilimden samimiyetle duam eksik olmadı olmayacak da basta şahsınız asker polis vatan millet ümmet için.

Bu uygulama ile 35 yaşını geçenlerin zihinsel faaliyetlere dayalı memurluk, uzmanlık, hakimlik, kaymakamlık mesleklerini yapamaz gibi bir algı oluşturuyor.Eyüp Sultan Hazretleri 90 yaşında İstanbul surlarına dayandı bu uğurda şehit oldu.Değerli Cumhurbaşkanim ülkemiz ve gençligimiz adına ortaya çikan engellere engel olacağiniz hususunda inancimiz tam olup uygulanan 35 yaşin esnetilmesi kaldirilmasina destek vereceginizi dusunuyoruz

Bizim bu vatandan başka vatanımız yok Sayın Cumhurbaşkanım

Sayın Cumhurbaşkanım, Avrupa ülkelerinde hakim savcı kaymakam ve kamuya alımda alt yas uygulamasının olmaması ve ülkemizde öğretmen atamalarında yaş uygulamasının olmaması ve yukarda bahsedilen sebeplerden ötürü KPSS A grubu kariyer hakim kaymakamlık denetmen Yrd. sınavları ile PTT ve gümrük alımlarında uygulanan 35 yaş uygulamasının gelişen değişen yeni Türkiye’nin günümüz şartlarına göre yeniden uyarlanıp güncellenmesi kaldırılması ve yahut en azından avukatlar için hakimlik sınavındaki gibi 45’e çekilmesi hususunu bilgilerinize sunarım.

Ayrıca belirtmek isterim ki

Yaş şartı engelini esnetilmesi için 10 kez meclise geldim.3 defa  Ak Parti grup toplantısına  katildim.size ulaşamadım en fazla 1.5 metre yaklaştım.sesimi yükseltmekten haya ettım utandım (burdan haykırmak istedim mağdurlar adına) 10 kez magduriyetimiz anlattığım notlar ilettim korumalarınız araciliğiyla. Ak Parti grup başkan vekili Sayın Bülent Turan ile 5 ten fazla görüştüm nihayetinde Sayın Bülent Turan Bey olumlu görüş bildirerek hükümetin karar alması için Ak Parti Siyasi ve Hukuki işler başkanlığına hazırlamış olduğumuz kanun teklifini yolladığıni belirtti.Hayati beyle görüşmek için iki defa Ak Parti genel merkezine gittim her defasında giriş katta 4,5 saat bekleyip görüşemedim.nihayet Hayati Beyle 15 Mayıs Sali Günü Başbakan Sayın Binali Yıldırım Beyi meclise girişte karşılama esnasında  görüşebildim. Magduriyetimizi ilk ağızdan anlatıp kanun teklifimizi bizzat elden sundum. su an dosyamiz Ak Parti mkyk da beklemektedir.sizlerden isteğimiz 10 yıllarca feto terör örgütü  yüzünden sınav ve mülakatlarda mağduriyetimizin bir an önce giderilmesi.bizler makam iş torpil istemiyoruz.senelerdir emek verip ülkemiz için hizmetkâr olup ardımızdan hoş bir sada bırakmak istiyoruz.lütfen ne olur biz gençlerin önündeki prangaları kaldırın makus hayatlarına bahar olun.

Öz yurdumuzda garipsendik öz vatanımızda parya olduk.Bu sebepten seçımler öncesi KHK ile Devletimizin mağduriyetimi giderip KPSS A kariyer ile hakimlik kaymakamlık sınavlarına katılımımızı sağlayacağı, 35 yaş uygulamasını esneteceğine/kaldıracağına inaniyoruz.Sizlerden müjde bekliyoruz

Size güvenimiz tam 

Doğmak üzere tan 

10 yıllarca feto sınav/mulakatlarda mağdur etti 

Yaş şartı engelini kaldırı mısınız 

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ..Saygılarımla…