3 yaşındaki çocuk köpeklerin saldırısına uğradı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yaşayan 3 yaşındaki Miraç Alabaş, parkta oyun oynadığı esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralandı.

3 yaşındaki çocuk köpeklerin saldırısına uğradı

Korkunç olay Kastamonu’nda gerçekleşti. Simge Alabaş adlı genç kadın 3 yaşındaki oğlu Miraç Alabaş’ı dün mahallede bulunan bir çocuk parkına götürdü. Parkta oyun oynadığı sırada 3 yaşındaki minik Miraç’a, yanına yaklaşan sokak köpekleri saldırdı. Köpeklerin saldırısına uğrayan küçük çocuğu annesi kurtararak hemen taksiyle hastaneye götürdü. 

Eğitim araştırma hastanesine sevk edildi

Köpeklerin yüzünden ve sağ gözünden yaraladığı minik Miraç hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek burada tedavisine devam edildi.

Konu ile ilgili konuşan minik Miraç’ın annesi Simge Alabaş, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu ,bayramda tatil için Tekirdağ’dan memleketleri olan Taşköprü’ye geldiklerini belirtti. Simge Alabaş açıklamasında “Dün meydan parkında otururken bir anlık dalgınlığımıza geldi. Orada köpekler varmış, biz görmedik ve köpek bir anda çocuğumu ısırdı. Biz koştur koştur hemen taksiyle hastaneye gittik. Orada müdahale edildi. Şimdi durumu iyi çok şükür” dedi.