24 Yaşındaki Hava Piyade Er Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında askerlik yapan piyade er Aykut Şengün kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

24 Yaşındaki Hava Piyade Er Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında askerlik yapan piyade er Aykut Şengün kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

21 Aralık 2018 Cuma 15:14
24 Yaşındaki Hava Piyade Er Kalp Krizi Geçirdi

Son dakika haberi: Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini yapmakta olan 24 yaşındaki  hava piyade er Aykut Şengün toprağa verildi.

Edinilen son bilgilere göre Aykut Şengün için merkez Karatay ilçesindeki Hacı Veyis Camisi 'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Kılınan cenaze namazının ardından Şengün'ün naaşı Üçler Mezarlığı 'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazenin götürülüşü sırasında silah arkadaşları Şengün'ün fotoğrafını taşıdı.

Cenaze törenine, Şengün'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kamubulteni.com  | Ankara

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.