21 Mart En Güzel Miraç Kandili Mesajları Resimleri ve Gifleri SMS 2020

21 Mart 2020 en güzel Miraç Kandili mesajları , sözleri , SMS mesajları, resimleri ve gifleri yazımızın devamında. Sevdiklerinize ve yakınlarınıza bu kutlu günde gönderebileceğiniz en güzel kandil kutlama mesajları ve resimleri yazımızın devamında. İşte en güzel kandil mesajları.

21 Mart En Güzel Miraç Kandili Mesajları Resimleri ve Gifleri SMS 2020

En güzel Miraç Kandili mesajları resimleri gifleri ve sözleri.

21 Mart 2020 günü geldi. Bugün İslam Alemi tarafından mübarek olarak görülen Miraç Kandili günü. Hz. Muhammed (S.A.V.) 'in göğe yükselme hadisesinin meydana geldiği günün yıldönümü olan kandilde vatandaşlar, sevdiklerine ve yakınlarına göndermek için en güzel mesajları araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda en güzel kandil mesajlarına , resimlerine, giflerine yer verdik.

Miraç Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım. Hayırlı kandiler.

Konsun pencerenin pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler , dualar. Mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler. Hayırlı Kandiller

İlahi Esintilerin gönülleri okşadığı, bir anın bir ömre bedel olduğu bu kutlu gecede dualarda birleşmek dileğiyle, Kandiliniz Mübarek Olsun.

Fani Dünyanın hükümdarı değilim. Gönül hırkalarını yamar üstüme giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime hayırlı ve mutlu kandiller dilerim. 

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin rabbe yöneldiği bu kutlu geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını  Yüce allah'tan niyaz ederim.

Duanız kabul, ameliniz makbul, hizmetiniz daim, Saadetiniz kaim olsun İnşAllah. Kandiliniz kutlu olsun. 

Bu gece kutlu Miraç Kandili Gecesi. Dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Yüzler nurla dolsun İyi kandiller.

Miraç kandiliniz mübarek olsun. Allah size ve sevdiklerinize mutlu ömürler ihsan eylesin.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.