2022’nin En Çok İndirilen ve En Çok Para Harcanan Uygulamaları Belli Oldu

Hayatımızın her alanında yer alan mobil cihazlar uygulamalarla günden güne hayatımızın her alanında yerini almış durumda. 2022’de sayısızca uygulama mobil cihazlara indirildi. Peki en çok hangi uygulama indirildi, en çok para nerede harcandı?

2022’nin En Çok İndirilen ve En Çok Para Harcanan Uygulamaları Belli Oldu

Mobil uygulama analizcisi Sensor Tower, 2022 yılının en çok indirilen uygulamalarını paylaştı. Listenin başında hepimizin yakından tanıdığı TikTok uygulaması var. Kısa video uygulaması ile TikTok, 47 milyondan fazla indirmesiyle 2022 yılının ilk çeyreğinde de en fazla indirilen uygulama olarak yerini aldı.

Play Store’da Sıralama Farklı

2022 yılında App Store’da en fazla indirilen uygulama TikTok olurken Play Storde ilk sırada sosyal medya uygulaması Instagram yer alıyor. İkinci sırada Facebook yer alırken TikTok bu markette üçüncü sırada yer alıyor. Ama tüm cihazların indirmeleri baz alındığında ilk sıraya TikTok yerleşti.

En Fazla Para Harcanan Uygulama TikTok

Uygulama içinde en çok para harcananlar listesi de belli oldu. App Store’da ilk sırada yer alan TikTok Play Store’da yerini Google One uygulamasına bıraktı. TikTok burada ikinci sırada yer aldı. İki mağazanın ortalaması alındığında en fazla harcanan platform TikTok oldu. Bilindiği gibi uygulama üzerinden hediyeler göndererek büyük paralar harcanıyor.

Peki sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce hangi uygulamalar para harcanmaya değecek uygulamalar.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /