2019 İSG 2. Dönem Sınav Sonuçları için Bekleyiş Sona Eriyor

2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG 2. Dönem) sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişte sona geliniyor. ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmeye göre İSG 2. Dönem sınav sonuçları 7 Ocak 2020 tarihinde ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden ilan edilecek.

2019 İSG 2. Dönem Sınav Sonuçları için Bekleyiş Sona Eriyor

2019-İSG 2. Dönem için heyecanlı bekleyişte sona gelindi. 14 Aralık 2019 tarihinde ÖSYM tarafından Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illerinde uygulanan 2. Dönem İSG sınavı için başvuru işlemleri 25 Ekim ile 6 Kasım tarihleri arasında alınmıştı. Sınavdan 2 gün sonra ise ÖSYM resmi sitesinden yapılan duyuru ile adayların sınav soruları ve cevap anahtarının tamamına 10 gün süreyle erişebileceğini belirten duyuru gelmişti. 2019-İSG 2. Dönem için sınav sonuçları duyurusu da geliyor. 

ÖSYM tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, 2019 yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı'na ait sonuçlar ÖSYM'nin resmi sonuç açıklama sayfası üzerinden (sonuc.osym.gov.tr) 7 Ocak Salı günü ilan edilecek. Adaylar, sınav sonuçlarına sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve ÖSYM şifreleriyle erişim sağlayabilecekler.